Тежка катастрофа край Монтана отне човешки живот. Инцидентът станал към 2:30

...
Тежка катастрофа край Монтана отне човешки живот. Инцидентът станал към 2:30
Коментари Харесай

Тежка катастрофа край Монтана отне човешки живот

Тежка злополука край Монтана лиши човешки живот. Инцидентът станал към 2:30 часа тази нощ. Сблъскали са се микробус с немска регистрация и лек автомобил с монтанска регистрация.

Жена на 42 години от Пазарджик е починала при злополуката, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Загиналата е пътувала на предната седалка на микробуса. Тя, дружно със фамилията си, се прибирала от Германия в България за лятото. Зад кормилото бил брачният партньор й на 48 години, а на заднана седалка пътували двете деца на фамилията - на 2 и на 13 години, и детегледачка от Кюстендил на 72 години. Досега е открито, че и двата автомобила са пътували в една посока – към Монтана, а аргументите за злополуката към момента се обясняват. Пробата за алкохол на лидера на микробуса е негативна, а тази на 43-годишния водач на водача на лекия автомобил е позитивна – 1,74 промила алкохол, съобщи Нова тв.

Всички останали, пътуващи в двата автомобила, са откарани за обзор в Центъра за незабавна здравна помощ в Монтана и са освободени, защото нямат основни пострадвания.

Тялото на починалата е оставено за аутопсия в болничното заведение, прецизираха от полицейската дирекция в Монтана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР